Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
CONSTANTIN NAUTICS SRL
Tip afacere: Producator
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2014
Descrierea companiei
Constantin Nautics este o companie înființată din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă navigație. Fiind un împătimit al navigației, fondatorul companiei a început crearea unei linii de accesorii care să îi permită să păstreze cât mai mult din amintirile plăcute petrecute la bordul unui yacht în timpul navigării și, de aceea, toate accesoriile produse de companie sunt create din materiale folosite exclusiv pentru vasele cu vele. Accesoriile Constantin Nautics pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex. Prin natura materialelor din care sunt construite, acestea pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea.
Limbi vorbite:
Romana
Nr. angajati: 
11 – 50
Cifra de afaceri: 
500.001 – 1.000.000 EUR
Descriere produse/servicii
Toate produsele Constantin Nautics sunt confecționate manual și sunt creații originale. Acestea se adresează tuturor împătimiților de sporturi nautice care doresc să își amintească de momentele plăcute din timpul unei navigări reușite sau pur și simplu celor care doresc să poarte accesorii originale lucrate manual.
Avantajele companiei
Producem manual in atelierele din Romania cu materiale de calitate din Europa si Romania. Putem personaliza bratarile si brelocurile cu logourile si culorile partenerilor. De-a lungul timpului am avut colaborari B2B atat cu parteneri din Romania, cat si din Europa. Printre clientii cu care am colaborat in proiecte B2B amintim Coca Cola, Alpha Bank, BCR, Ferrero Rocher, Orange, Tiriac Holding,